Общо показвания

вторник, 2 юли 2013 г.

Видео покер

Видео покерът за първи път става публично достъпен, когато става икономически изгодно да се комбинира екран, подобен на телевизионния със солиден процесор. Най-ранните модели се появяват почти успоредно с появата на първите персонални компютри, през средата на 70-те години на 20-ти век, въпреки че са били доста примитивни за днешните стандарти.

Видео покерът се установява твърдо в казината през 1979 година, когато за първи път се пуска Draw Poker – вариант на видео покер. В последствие видеопокерът става все по-популярен в казината, тъй като хората считат машините за по-безопасни, спрямо игрите на маса.

Днес видеопокерът заема подобаващо място на игралните подове на много казина – както офлайн, така и онлайн. Играта е особено популярна в локалите на Лас Вегас, които често предлагат машините с най-добри шансове за печалба.

Видео покера е вид слот машина, но вместо най-разнообразните символи, които са характерни за тях, се използват карти. Целта също е различна – да се получат възможно най-добрите покер ръце от картите, които ви се падат.

Играта започва с поставянето на залози под формата на монети, кредити или билети с баркод в машината, след това картите се раздават с натискането на бутона „Deal”. Играчът може да задържи или махне една или повече карти в замяна на нови карти, изтеглени от същото виртуално тесте.

Успехът във Видеопокера зависи от уменията ви в Покера, но при видео покер блъфа е невъзможен, така че целта е просто да получите най-добрата ръка от пет карти от колода с 52 карти. Стойността на ръката във Видео покер е същата като в обикновения Покер.

 По-новите видео покер машини често предлагат различни варианти на стандартния видео покер с пет карти. Типични примери са: Deuces Wild, Jacks or Better и др. при които допълнителни правила и бонуси правят забавлението пълно.

Успех:)

Няма коментари:

Публикуване на коментар